Cydrownia ©® - czyli wszystko co w jabłku najlepsze


Nasz Cydr
Cieszący się obecnie w Polsce coraz większą popularnością cydr to lekki, niskoalkoholowy, orzeźwiający napój wytwarzany w drodze fermentacji z jabłek. Jest on niezwykle popularny w całej Europie – w Wielkiej Brytanii, Francji, Belgii, Hiszpanii a nawet na Litwie. W Polsce, a zwłaszcza w rejonie grójeckim słynącym z produkcji wspaniałych jabłek, napój ten zyskuje wielu zwolenników i staje się znanym i lubianym.
Nasze menu – wszystko co z jabłek
Cydr marek CiderInn, Dzik, Grójecki
- Wspaniała, specjalnie przez nas wybrana, świeżo palona i przygotowywana zgodnie z wielowiekową tradycją kawa.
- Duży wybór herbat czarnych, zielonych i owocowych, ziół i wywarów.
- Świeżo pieczone ciasta. Szarlotki, wypieki z dodatkiem jabłek, ale nie tylko.
- Orzeźwiające desery lodowe.
- Nasza specjalność – wyśminite desery przygotowywane z najlepszych produktów.
- Menu obiadowe ukazujące bogactwo polskiej kuchni.
- Wygoda i przytulny klimat wnętrza.
- Taras z widokiem na park i stawy.