Cydrownia ©® - czyli wszystko co w jabłku najlepsze
Wyobraź sobie zaciszną salę wypełnioną zapachem świeżo pieczonego jabłecznika, przeplatający się z aromatem dopiero co palonej kawy. Siedzisz wpatrzony w ogień przyjemnie trzaskający iskrami w kominku. Na stoliku stoi przepyszne, domowe ciasto i kieliszek wspaniałego schłodzonego, albo grzanego cydru. Świeżo palona kawa, aromatyczna herbata, złocisty cydr i świeżutkie domowe ciasto. Taras wtulony latem i jesienią w zieleń i złoto, zimą i wiosną w biel, bądź szarość otaczającego parku. Przytulne miejsca do siedzenia, widok na romantyczne stawy. Cisza i spokój w otuleniu. Czego chcieć więcej? Czekamy by podzielić się tym unikatowym miejscem.
Nasz Cydr
Cieszący się obecnie w Polsce coraz większą popularnością cydr to lekki, niskoalkoholowy, orzeźwiający napój wytwarzany w drodze fermentacji z jabłek. Jest on niezwykle popularny w całej Europie – w Wielkiej Brytanii, Francji, Belgii, Hiszpanii a nawet na Litwie. W Polsce, a zwłaszcza w rejonie grójeckim słynącym z produkcji wspaniałych jabłek, napój ten zyskuje wielu zwolenników i staje się znanym i lubianym.
Nasze menu – wszystko co z jabłek
- Cydr marek CiderInn, Dzik, Grójecki
- Wspaniała, specjalnie przez nas wybrana, świeżo palona i przygotowywana zgodnie z wielowiekową tradycją kawa.
- Duży wybór herbat czarnych, zielonych i owocowych, ziół i wywarów.
- Świeżo pieczone ciasta. Szarlotki, wypieki z dodatkiem jabłek, ale nie tylko.
- Orzeźwiające desery lodowe.
- Nasza specjalność – wyśminite desery przygotowywane z najlepszych produktów.
- Menu obiadowe ukazujące bogactwo polskiej kuchni.
- Wygoda i przytulny klimat wnętrza.
- Taras z widokiem na park i stawy.